un bloc de micro-relats

dijous, 16 de maig del 2013

...que ens trobi treballant


L'Eudald Lletraferit es mirava aquella pantalla en blanc amb una certa ànsia. Cada vegada que intentava escriure una paraula una força irrefrenable l'empenyia a no fer-ho o pitjor encara, si l'havia escrit, a esborrar-la. Es passava hores i hores al davant de l'ordinador mirant d'escriure el llibre que havia de canviar el rumb de la literatura moderna.
Anys enrere ja li havia passat això amb les llibretes pautades i els fulls en blanc que comprava a cal Pansit, la petita papereria de la cantonada. Totes aquelles llibretes en blanc, i els paquets de fulls holandesos i DIN-A4 també en blanc s'acumulaven des de feia temps dins l'armari de l'estudi.

Ell, però, s'hi esforçava. I s'hi esforçava tant que un dia prengué mal i es ferí al davant del Mac de darrera generació que s'acabava de comprar.

Quan finalment, un dia, la Inspiració es va decidir a passar per casa seva pensant que el trobaria treballant, l'Eudald ja no era capaç de traslladar al text cap ni una de les mil històries que aquella malparida li va suggerir.



aquest relat l'he penjat també a Relats en català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada